pred najveće natjecanje

Nogometaši Druge gimnazije idu na svjetsko prvenstvo - danas potpisan ugovor s nogometnim savezom

Objavljeno: 26.04.2017. 15:22

Zadnja izmjena: 26.04.2017. 15:24

Foto: Luka Šalamun

Nogometaši Druge gimnazije Varaždin od 21. do 29. svibnja sudjelovat će na Svjetskom školskom nogometnom prvenstvu u Pragu i time imaju priliku čak i nadmašiti svoj prošlogodišnji povijesni uspjeh kad su zauzeli 4. mjesto na Europskom nogometnom prvenstvu.

Kako bi se što uspješnije pripremili za ovo natjecanje, danas su u prostorijama Županijskog nogometnog saveza (ŽNS) potpisali s njima ugovor kojim će se našim talentiranim nogometašima pružiti pomoć za ovo natjecanje.

- Uistinu je pitanje kada će neka škola u Hrvatskoj ponoviti ovaj povijesni uspjeh sudjelovanja na dva velika natjecanja zaredom. - izjavila je ravnateljica gimnazije Zdravka Grđan, nakon potpisa ugovora s predsjednikom Saveza Nenadom Horvatićem. Ravnateljica Grđan dodala je da je ovaj uspjeh i rezultat njihovog projekta sportske gimnazije. Kako nam je izjavio glavni tajnik ŽNS-a Ivan Novak, Savez će pomoći mlade nogometaše opremom, putnim troškovima ali i dodatnom edukacijom. Držimo palčeve našim gimnazijalcima i želimo im i da nadmaše svoj prošlogodišnji uspjeh.

Komentari