marof će ekološki svijetliti

Novi Marof dobiva LED rasvjetu u vrijednosti preko 800 tisuća kuna

Objavljeno: 30.11.2017. 13:56

Zadnja izmjena: 30.11.2017. 13:57

Novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač u četvrtak je s predstavnicima tvrtki Cotra d.o.o. iz Varaždina i Hranić-DDV d.o.o. iz Ivanca potpisao ugovor o Rekonstrukciji i građenju energetski učinkovite i ekološke javne rasvjete u centru, ali i na nekim drugim lokacijama, u vrijednosti preko 800 tisuća kuna. 

– U dijelu Zagorske ulice, dijelu Ulice kralja Tomislava i Ulici Augusta Šenoe mijenja se postojeća rasvjeta novom, ekološki učinkovitom LED rasvjetom dok će se u dijelu Ulice Tina Ujevića, Miroslava Krleže, kralja Tomislava te uz potok Koroščak graditi nova ekološki učinkovita LED rasvjeta s obzirom na to da na tim lokacijama rasvjeta trenutno ne postoji – pojasnio je Jenkač.

Radovi su vrijedni 812 tisuća kuna od čega Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sudjeluje u sufinanciranju s iznosom od 600 tisuća kuna, a rok za njihovo dovršenje i uređenje dijela stare i izgradnje nove rasvjete je 90 dana od dana potpisivanja ugovora uz eventualno produljenje roka ukoliko će vremenski uvjeti to zahtijevati.

Komentari