Prilika za promjene na bolje

Novi Marof poziva mlade da se uključe u "Mladi: snaga zajednice" i podrže veliki projekt

Objavljeno: 15.03.2016. 14:10

Foto: Grad Novi Marof

U gradovima sudionicima na Programu “Mladi: snaga zajednice” u koji je uključen grad Novi Marof, danas, 15. ožujka 2016. godine je raspisan Javni poziv za prijavu projektnih ideja neformalnih skupina mladih na manifestaciju TVORNICA IDEJA.

Tvornica ideja prilika je za sve mlade ljude od 17 do 30 godina života kojima je mjesto prebivališta i boravišta u Novom Marofu, da se organiziraju u neformalne skupine (od najmanje 5 članova) i predlože način na koji bi riješili neko od za njih važnih pitanja za život mladih u svojem gradu. Na Tvornici ideja će Odbor “Mladi za mlade” u svakome gradu tijekom natjecanja, a na temelju originalnosti, inovativnosti i održivosti projektnih ideja, odabrati po dva (2) projekta neformalnih skupina mladih koji će dobiti financijsku podršku iz Programa “Mladi: snaga zajednice”.

Tvornica ideja održat će se tijekom mjeseca svibnja 2016. godine u svakome od gradova sudionika, a za točno vrijeme i mjesto održavanja Tvornice ideja, molimo vas da pratite objave na našoj mrežnoj stranici.

Pravila za dodjelu financijske podrške pogledajte ovdje, tekst Javnog poziva za prijavu projektnih ideja pogledajte ovdje, a obrazac za prijavu projektnih ideja na Tvornicu ideja preuzmite ovdje.

Komentari