Grad Varaždin

Novi pripadnici Prometne jedinice mladeži sutra u Varaždinu počinju s radom

Objavljeno: 17.08.2023. 18:13

Zadnja izmjena: 17.08.2023. 18:26

U Policijskoj upravi varaždinskoj danas su svečano uručene iskaznice novim pripadnicima Prometne jedinice mladeži, osposobljenih za poslove nadzora i upravljanja prometom za vrijeme održavanja Špancirfesta, izvijestili su iz Grada Varaždina.

"Počinjete s radom sutra, od samog otvorenja Špancirfesta i imate vrlo odgovornu ulogu i zadatak - pomoći našim sugrađanima i gostima da se lakše i sigurnije kreću te da se što bolje osjećaju u Varaždinu. Siguran sam da ćete svi biti na visini zadatka - izjavio je zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković te zamolio pripadnike Jedinice da budu ljubazni i susretljivi te da pokušaju što mirnije riješiti sve eventualno nastale probleme, a u slučaju većih problema da se s povjerenjem obrate policijskim službenicima.

 Pripadnici jedinice bit će odjeveni u bijele službene odore s oznakama, a svojim savjetima i informacijama bit će od pomoći svim gostima i sudionicima u prometu.  Nove pripadnike Prometne jedinice mladeži pozdravili su i voditelj Službe za javni red i sigurnost Policijske uprave varaždinske Robert Rožmarić te voditelj poslova prometne policije u Službi za javni red i sigurnost Policijske uprave varaždinske Danijel Posavec. 

Inače, Varaždin je jedan od prvih gradova koji je u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom započeo s programom ustroja Prometne jedinice mladeži Grada Varaždina, a sredstva za njezino opremanje i financiranje osigurana su u gradskom proračunu, ističu iz Grada.

Komentari