Od 8. do 10. lipnja Lepoglava će biti prijestolnica zabave

Objavljeno: 31.05.2012. 08:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: lepoglavski-dani.com

U razdoblju od 8. do 10. lipnja Lepoglava i njena okolica bit će u znaku Zabavno – turističke manifestacije Lepoglavski dani.  

Organizator manifestacije, Turističko - kulturno informativan centar, zajedno sa suorganizatorima, Turističkom zajednicom grada Lepoglave te Ekomuzejom Lepoglava, priprema bogat i raznovrsan program koji će svakom posjetitelju pružiti priliku da se tih dana mjeseca lipnja ugodno provede u Lepoglavi.

Uz bogat zabavno - glazbeni program i nastup brojnih glazbenika, posjetitelji će moći razgledati sajmove minerala i poludragog kamenja; turizma, enogastronomije i starih zanata te vina. Sve to pratit će i bogata gastronomska ponuda i još mnoštvo sadržaja.

Zabavni program na Lepoglavskim danima 2012. počinje u petak (8. lipnja ) u 20 sati na terasi Restorana Ivančica. Za dobar štimung te će se večeri brinuti glazbeni sastav Ansambl Zagorje. Uz plesne glazbene ritmove svi željni plesa i dobre zabave moći će uživati sve do ponoći. Pri tome neće izostati ni bogata ugostiteljska ponuda s velikim izborom jela i pića.

U subotu (9. lipnja) posjetitelji će se moći zabavljati na Zumba partyu od 20 do 21 i 30 na igralištu pored TKIC-a te plesati na terasi uz Ritam noći od 21 sat do ponoći.

Ranije subotnjeg dana od 10 do 14 sati, oni najmlađi, sudjelovat će u igrama dječjeg vrtića u Lepoglavi. Oni željni adrenalina u subotu će se, od 10 do 18 sati, moći okušati u paintball i airsoftu te upoznati s načinom preživljavanja u prirodi.

U nedjelju (10. lipnja) od 19 sati na terasi restorana posjetitelje će zabavljati glumačka družina  Komedijaši, a od 21 sat Ansambl Zagorje.

Organizatori nisu zaboravili ni ljubitelje rock glazbe pa će tako u tri dana trajanja manifestacije posjetitelji moći prisustvovati koncertima raznih rock bendova u klubu Tawan.

Domaće snage Black Night i Gonteri svoj će nastup imati u petak (8. lipnja) od 20 sati.

U subotu (9. lipnja) je vrijeme od 21 i 30 rezervirano za rock koncert grupe Triler, dok će u nedjelju (10. lipnja) na istom mjestu (TKIC), ali u 20 sati, početi rock koncert Zibe unplugged.

U nedjelju će od 20 sati na terasir restorana nastupiti AD Gloriam Brass.

Više o programu Lepoglavskih dana možete pronaći OVDJE

Komentari