nova odluka

Od ponedjeljka sve osnovne škole u Varaždinu ponovno u jednoj smjeni

Stožer civilne zaštite donio je ovu odluku u vezi organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19. ...
Objavljeno: 07.10.2021. 08:22

Zadnja izmjena: 07.10.2021. 08:41

Od ponedjeljka, 11. listopada, II., IV. i VI. osnovna škola ponovno će organizirati rad u jednoj smjeni, izvijestili su iz gradske uprave.

Zamjenik gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Varaždina Miroslav Marković u suradnji s ravnateljima osnovnih škola na području Grada Varaždina od početka školske godine kontinuirano prati epidemiološku situaciju u tim ustanovama.

Uzimajući u obzir epidemiološko stanje, a na prijedlog ravnatelja i uz suglasnost osnivača Grada Varaždina, Stožer civilne zaštite donio je ovu odluku u vezi organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19. 

Odluka Stožera civilne zaštite Grada Varaždina u vezi organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19 od 6. listopada 2021. godine dostupna je na linku.

 

Komentari