grad varaždin

Održana druga sjednica Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi

Objavljeno: 21.01.2022. 10:19

Zadnja izmjena: 21.01.2022. 10:21

Održana je druga sjednica Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području Grada Varaždina.

Noizabrani predsjednik Povjerenstva Vladimir Kozjak predstavio je Program i plan rada Povjerenstva za 2022. godine. Najviše je bilo riječi o poboljšanju materijalnog i društvenog položaja umirovljenika i osoba starije životne dobi na području  Grada Varaždina.

Razmatrajući program, članovi su istaknuli da je vizija povjerenstva stručna i savjetodavna potpora Gradskom vijeću i Gradonačelniku kako bi se osigurala sinergija u djelovanju svih čimbenika koji stvaraju okvir, osiguravaju resurse i pružaju usluge usmjerene na dobrobiti  umirovljenika i osoba starije životne dobi .

Planira se, između ostalog, veća dostupnost usluga po mjesnim odborima (informatičke radionice, tečajevi stranih jezika) bolja povezanost ustanova, udruga s mjesnim odborima, organizacija rekreativnih aktivnosti za umirovljenike radi podizanja kvalitete slobodnog vremena i očuvanja zdravlja.

Članovi povjerenstva

Predsjednik povjerenstva je Vladimir Kozjak, njegov zamjenik je Josip Hehet, a članovi Viktor Mrzlečki, Karmen Gumbas, Štefanija Babić – Horvat ,Damir Laljek , Andreja Bobek, Sandra Mintas, i Dijana Posavec.

 

Komentari