priopćenje općine

Općina Maruševec: "O šlamperaju na Aglomeraciji obavijestit ćemo Hrvatske vode"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.03.2020. 16:37

Zadnja izmjena: 05.03.2020. 16:51

Općina Maruševec danas se već po treći put oglasila negodujući vezano uz izvođenje projekta Aglomeracije, ovaj put povodom danas održane koordinacije svih uključenih u projekt Aglomeracije Varaždin. Vodogradnju optužju za „neodgovornost, nespremnost i šalmperaj“, ističući kako o svemu najbolje svjedoče već mjesecima nedovršeni radovi na njihovim prometnicama...

- Imajući na umu da izvođač radova već mjesecima ne može iznaći rješenje za ozbiljne probleme u provedbi projekta, ali i neučinkovitost tjednih koordinacija koje se odvijaju u Varkomu (sudjeluju izvođači, voditelji projekta, nadzor projekta, Varkom i predstavnici Općine), Općina Maruševec će o ovim velikim problemima i zastoju na projektu Aglomeracije Varaždin obavijestiti Hrvatske vode (kao posredničko tijelo razine 2), te od njih zatražiti pomoć u pokretanju ovog projekta u rokovima koje zahtjeva ovakva složenost projekta – napisali su u priopćenju koje je danas stiglo iz Općine.

Zaključuju kako je posljedica svega ugroza sudionika u prometu, oštećenja na vozilima, ali i okolnim stambenim objektima.

 

Komentari