Osnovano Sportsko-rekreacijsko društvo Kamena Gorica

Objavljeno: 17.02.2012. 11:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: novi-marof.hr

U društvenom domu u Kamenoj Gorici održana je osnivačka skupština Športsko rekreacijskog društva Kamena Gorica na kojoj je za predsjednika izabran Davor Budinski, a za dopredsjednike Ivica Češi i Sebastijan Česi.

Za tajnika društva izabran je Ivan Lovriša, a rizničara Vladimir Vuger. Pored njih u Upravni odbor još su izabrani Tomislav Krajan, Đuro Kuzmić,Krunoslav Kadi, Karlo Grđan, Fabijan Česi i Ivica Benko.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Dragutin Češi, a članovi su još Slavko Bručić-Matić , Nikola Vuger, Nikola Rutić i Ivica Kadi.

Članovi Disciplinske komisije su Slaven Medved, Goran Topolko i Božidar Čićek,dok su članovi Inventurne komisije : Marko Martan Mario Pupek i Marko Ferenčina.

Društvo za sada broji pedesetak članova iz nekoliko mjesnih odbora, a među glavnim aktivnostima bit će uključivanje u Gradsku ligu u malom nogometu, te organizacija raznih sportskih susreta i turnira.

Na području grada Novoga Marofa do sada je registrirano 15 športsko rekreacijskih društava od kojih je većina aktivna i djeluju preko Saveza športsko rekreacijskih društava grada Novoga Marofa.

Komentari