Otvoren natječaj za izlagače na Špancirfestu!

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 18.05.2015. 15:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Sedamnaesti  Špancirfest održat će od 21. do 30. kolovoza 2015, a ovih je dana otvoren natječaj za izlagače, na koji će se moći prijaviti do 5. lipnja.

Broj izlagačkih mjesta na festivalu je ograničen, a interes puno veći od broja raspoloživih prostora, pa se pozivaju svi zainteresirani da u roku predaju svoje prijave.

Zainteresirani izlagači mogu poziv, prijavnicu i cjenik preuzeti na web stranici Špancirfesta, a na kojoj je instalirana i aplikacija za direktnu prijavu. Dokumente je moguće preuzeti i u uredu Turističke zajednice grada Varaždina, u ulici Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati. 

U Turističkoj zajednici grada Varaždina obrtnici mogu dobiti i informacije o mogućnosti sufinanciranja troškova izlaganja, kao i pismo potpore za prijavu na natječaj Ministarastva poduzetništva za subvencioniranje troškova izlaganja na domaćim sajmovima.

Tijekom prošlogodišnjeg je festivala na jedinstvenoj otvorenoj pozornici varaždinske povijesne jezgre prošpanciralo oko 170 tisuća posjetitelja, a u Turističkoj su zajednici grada Varaždina posebno ponosni na povećani broj gostiju iz inozemstva.

Posjetitelji su uživali u raznovrsnim programima, ali i bogatoj izlagačkoj ponudi koja je sastavni dio Špancirfesta.

Visoka posjećenost i programska raznovrsnost Špancirfesta prošle je godine potvrđena i nominacijom za turistički događaj godine. Naime, Hrvatska je  turističke zajednice u sklopu akcije nagrađivanja izvrsnosti i dostignuća u turizmu festival nominirala – uz umaški Red Bull Air Race i splitsku Ultrau – za tu prestižnu nagradu i tako još jednom potvrdila njegovu kvalitetu i turističku učinkovitost.

 

Komentari