Peta generacija postdiplomanata na FOI-u

Objavljeno: 19.01.2011. 11:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Ilustracija

Na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike počela je nastava za petu generaciju studenata upisanih na poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava.

Taj poslijediplomski specijalistički studij namijenjen je svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, svima koji žele razumjeti međusobne veze organizacije, poslovanja, menadžmenta i utjecaja suvremenih ICT, a stečena znanja primijeniti u rješavanju poslovnih problema.

Nastavni program studija prilagođen je potrebama praćenja aktualnog razvoja suvremenih menadžerskih tehnika u upravljanju poduzećima. U izvođenju nastavnog programa sudjeluju ugledni hrvatski stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju studentima sve do izrade završnog specijalističkog rada. Voditelj studija je dekan FOI-a prof.dr.sc. Tihomir Hunjak.

Studij traje 3 semestra, a završetkom studija stječe se 90 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni specijalist menadžmenta poslovnih sustava.

Na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin izvode se inače ukupno tri specijalistička poslijediplomska studija. Osim Menadžmenta poslovnih sustava to su i Inženjerstvo i reinženjerstvo organizacija informacijskog doba te Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava. Do sada je te studije uspješno završilo 25 studenata koji su tako stekli titulu specijalista struke.

Komentari