napreduje asfaltiranje

Počela modernizacija nerazvrstanih cesta na području Lepoglave

Objavljeno: 15.07.2017. 14:59

Zadnja izmjena: 15.07.2017. 15:01

Radovima na nerazvrstanoj cesti u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, na 190 metara dugoj dionici "Huteni – Druški", započeli su radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave.
U skladu s programom kojega je donijelo Gradsko vijeće modernizirat će se još dvije dionice u Lepoglavskoj Vesti, te tri dionice na području Zlogonja i Gornje Višnjice - u ukupnoj dužini od 1200 metara. 

- Radove planiramo završiti do početka jesenskih poljoprivrednih radova, prvenstveno berbi. Dakle, već ove jeseni građani će moći nesmetano i puno lakše dolaziti do svojih parcela i obavljati radove koji ih očekuju. – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić prigodom obilaska radova. Započeti radovi uređenja dionice "Huteni – Druški" u Lepoglavskoj Vesi vrijedni su gotovo 90.000 kuna, a zahvaljujući njima na cestu će, nakon uređenja i pripreme, biti položen asfaltni tepih. Grad Lepoglava osigurao je 85 posto sredstava od ukupnog iznosa, dok su preostalih 15 posto podmirili građani  koji će prvenstveno koristiti tu dionicu. Tako se i dionice uvrštavaju u program tek kada građani u potpunosti podmire svojih 15 posto obaveza.

Komentari