imamo li već novog ravnatelja?

POČINJU NAGAĐANJA OKO NOVOG RAVNATELJA BOLNICE Doktor Kudelić otklonio sve spekulacije

Objavljeno: 18.01.2017. 08:52

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 10:49

Foto: Arhiva

Premda je ravnateljica OB Varaždin Sanja Zember dobila 8 dana da se izjasni na odluku Upravnog vijeća o njezinom razrješenju - te je tako ona formalno i dalje u igri - ipak se već počinje nagađati tko će je naslijediti.

Podsjetimo, Upravno je vijeće s 3:2 izglasalo odluku o postupku razrješenja, a jučer je župan Štromar smijenio Damira Habijana - koji je bio jedan od dva glasa za doktoricu Zember. Oglasio se prilično jasno i župan Štromar, podupirući odluku Upravnog vijeća. S time je postalo više nego izgledno da će Vijeće na svojoj sljedećoj sjednici izglasati smjenu ravnateljice te ujedno raspisati natječaj za izbor novog ravnatelja/ravnateljice OB Varaždin.

>> eTV Habijan smijenjen – evo tko je novi član Upravnog vijeća OB Varaždin

>> Štromar po prvi put o razlozima smjene Sanje Zember – evo što je rekao u Ludbregu

'Za sad ne bih ništa...'

Stoga je sasvim jasno da su već počela nagađanja tko će sljedeći sjesti u ne baš udobnu fotelju nakon Zember. S obzirom da su se pojavile spekulacije kako bi se za novog ravnatelja bolnice mogao kandidirati neurokirurg dr. Nenad Kudelić, nazvali smo ga i izravno pitali za komentar:

- Imamo regularnu upravu i regularnu ravnateljicu i zbog toga sada ne bih govorio ni o kakvim kandidaturama. Pretpostavljam da su se spekulacije pojavile zbog nekih stvari koje sam rekao na Stručnom vijeću. - izjavio je doktor Kudelić za naš portal. Dodajmo da je on već obavljao dužnost zamjenika sanacijskog upravitelja - što ga, očito, prema nekim mišljenjima stavlja u krug izglednih kandidata.

>> Dr. Nenad Kudelić: Imao sam priliku otići raditi u inozemstvo, no ja sam lokalpatriot

Komentari