vrijednost ugovora je 595 tisuća kuna

Potpisan ugovor o asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području Marofa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.10.2017. 16:57

Zadnja izmjena: 11.10.2017. 17:01

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i predsjednik Uprave PZC Varaždin d.d., Saša Varga, potpisali su u srijedu ugovor o asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području grada Novog Marofa u duljini od 1.740 metara.

Riječ je o odvojku Grebengradske ulice u Topličici te nerazvrstanim cestama Milaki-Vrtari, Pevci i Kolarići u Možđencu te nerazvrstanoj cesti Kamena Gorica-Jelenščak.

Kako poručuju iz Grada, ukupna vrijednost radova je 595 tisuća kuna. Od toga iznosa dio se financira iz gradskog proračuna dok je dio,145 tisuća kuna, kandidiran na natječaj Ministarstva graditeljstva. Dio sufinanciraju i sami mještani koji žive ili imaju vikend objekte u tim ulicama.

Gradonačelnik je posebnu zahvalu uputio Ministarstvu graditeljstva koje sudjeluje u sufinanciranju asfaltiranja spomenutih dionica. Ujedno je pozvao zainteresirane građane da se po postojećem modelu pokušaju asfaltirati i preostale ceste na području grada. Riječ je o modelu osiguranju sredstava iz više izvora čime se umanjuje iznos koji moraju sufinancirati sami građani.

U ime izvođača, tvrtke PZC Varaždin d.d., ugovor je potpisao predsjednik Uprave Saša Varga koji je tom prilikom naglasio kako je ovo nastavak dobre suradnje s Gradom Novim Marofom.

 

 

Komentari