Varaždinom se danas pronijela tužna vijest da je nakon kratke i teške bolesti preminuo najpoznatiji varaždinski Palestinac i jedan od omiljenih ugostitelja Billy Fares.

Varaždinski ugostitelj Bilal Fares preminuo je danas nakon kratke i teške bolesti u 45. godini života.

Poznatiji u Varaždinu i okolici pod nadimkom Billy Kebab, prema svojem ugostiteljskom objektu, simpatični Fares je bio omiljen i kao ugostitelj, ali i kao prijatelj u svakom društvu u kojem se našao.

Palestinac rodom iz Libanona, u Varaždin je došao studirati 1985. godine, a ostao je do kraja svog života zaljubljen u svoj grad i rado je isticao da je Varaždinac, ali se ponosio svojim arapskim korijenima.

Proteklih godinu dana proveo je kao prevodioc i suradnik Zlatka Dalića i ostatka varaždinske ekipe u Saudijskoj Arabiji, a i tamo je brzo postao prijatelj s vlasnicima kluba i šeikom koji ga je rado volio u svojem društvu.

Nažalost, oko Nove godine morao se vratiti u Hrvatsku zbog zloćudne bolesti koja ga je zadesila, a ni sav optimizam kojim je zračio nije bio dovoljan u najtežoj bitci, koju je na žalost danas izgubio.Komentari

31.03.2011. 17:44h Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09