priopćenje korisnicima

Službena obavijest Čistoće: Obustavlja se preuzimanje miješanog komunalnog otpada

Molimo Vas da otpad koji se nalazi u spremniku s crnim poklopcem za miješani komunalni otpad privremeno zadržite kod sebe, poručuje Čistoća...
Objavljeno: 05.07.2021. 15:05

Zadnja izmjena: 05.07.2021. 15:25

Nakon što je danas održan sastanak direktora Čistoće, gradonačelnika Varaždina, kao i čelnika drugih 14 jedinica lokalne samouprave kojima otpad zbrinjava Čistoća, objavljena je i službena obavijest o obustavi prikupljanja otpada iz crnog spremnika.

Problem je u tome što Čistoća nema uređeno pitanje deponija na koji će otpad nadalje odvoziti, a kako je do toga došlo - opširno smo izvještavali ovdje i ovdje. Na ovome mjestu u cijelosti prenosimo obavijest koju je Čistoća danas uputila svojim korisnicima.

Poštovani korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, obavještavamo Vas da nažalost nismo u mogućnosti preuzeti otpad iz spremnika s crnim poklopcem za miješani komunalni otpad iz razloga jer nam je kao davatelju javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada obustavljeno deponiranje. Molimo Vas da otpad koji se nalazi u spremniku s crnim poklopcem za miješani komunalni otpad privremeno zadržite kod sebe, a nakon pronalaska rješenja isti će biti preuzeti kod sljedećeg odvoza. Sve preostale vrste otpada (biorazgradivi otpad, papir i karton plastika, staklo, tekstil i metal), sakupljamo prema definiranom rasporedu. Molimo Vas za razumijevanje do pronalaska rješenja. S poštovanjem, Čistoća d.d.

 

Komentari