Danas u gradskoj vijećnici

Najavljen bogati program povodom proslave 25. obljetnice "Puma"

Objavljeno: 05.10.2017. 13:01

Zadnja izmjena: 05.10.2017. 13:31

Povodom obilježavanja 25. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade "Puma", danas je u 11 sati u Gradskoj vijećnici održan sastanak predstavnika "Puma" i gradonačelnika, koji se tom prilikom zahvalio "Pumama" i istaknuo važnost udruge za život grada i građana.

Predstavnici "Puma" predstavili su svoj bogati program i najavili promociju vlastite poštanske marke koja će biti prezentirana 17. listopada u Hrvatskom saboru. Važno je istaknuti kako su oni jedina brigada koja dobiva vlastitu poštansku marku koja će biti maskirna i na sebi će imati njihov prepoznatljiv znak pumu.

Iz programa također izdvajamo izložbu koja će biti postavljena u Gradskom muzeju Varaždin i prikazivat će ratne dane "Puma," a u sklopu izložbe biti će 22. listopada organiziran i sat povijesti za učenike koji će tako saznati zanimljive informacije o ratnim aktivnostima "Puma." Program će biti upotpunjen rockerskim koncerom u podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz, koncertom klape Sveti Juraj te kazališnom predstavom "Balade Petrice Kerempuha." Svi programi su besplatni i namjenjeni svim građanima.

Komentari