Prvi Dani otvorenih vrata Sveučilišta Sjever

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 07.05.2015. 08:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVarazdin.hr

Sveučilište Sjever održat će 7. i 8. svibnja prve Dane otvorenih vrata u organizaciji Ureda za razvoj karijera (Alumni), podršku studentima i cjeloživotno učenje Sveučilišta.

Svoja će vrata tako 7. svibnja, u vremenu od 11 do 17 sati, otvoriti Sveučilišni centar u Koprivnici, a 8. svibnja u istom terminu Sveučilišni centar u Varaždinu.

U Varaždinu će se potencijalnim studenticama i studentima predstaviti i završeni studenti Sveučilišta Sjever na panel diskusiji od 13:30 do 14:30 sati. Panel će se održati u predavaoni UNIN2-115, a sudionici će govoriti o iskustvu studiranja na Sjeveru, razvoju svojih karijera i mogućnostima za pronalaženje posla nakon završetka studija.

Dan otvorenih vrata namijenjen je srednjoškolcima i potencijalnim studentima Sveučilišta Sjever te svim zainteresiranima za rad Sveučilišta.

U sklopu događanja posjetitelji će moći razgovarati sa studentima i profesorima Sveučilišta, dobiti informacije o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja, organizirano obići laboratorijske i ostale prostorije Sveučilišta.

 

Komentari