obišli ulicu

Reformisti: Gradonačelnik se oglušuje na problem smrada u Ulici Hinka Krizmana

Objavljeno: 15.11.2018. 15:30

Zadnja izmjena: 15.11.2018. 16:35

Reformisti 3. Mjesnog odbora na čelu s Nenadom Košćakom danas su obišli ulicu Hinka Krizmana u Varaždinu kojom se širi nesnosan smrad, te zaključili kako postoji jeftinije rješenje za taj problem od načina na koji taj problem namjeravaju riješiti gradske službe.

- U ulici Hinka Krizmana dovoljno je zamijeniti slivnike i doslovno je potrebno kod svakog slivnika jedna betonska cijev i malo betona. Uz to postojeće poklopce kanalizacije (sa rupama) potrebno je hitno zamijeniti poklopcima bez rupa te bi se na taj način riješio ovaj nesnosan smrad koji se širi samim centrom grada Varaždina i zbog kojeg stanovnici ne mogu normalno živjeti - stoji u njihovom priopćenju za medije.

- Samim time što Upravni odjel nije prepoznao ovo rješenje, gradonačelnik i službe koje su u ingerenciji Grada Varaždina ponovno pokazuju nebrigu za svakodnevnu problematiku svojih građana. Reformisti 3. mjesnog ogranka zajedno s stanovnicima ulice Hinka Krizmana zahtijevaju hitnu intervenciju - zaključuju Reformisti, naglašavajući da je Grad Varaždin na problem upozoren u rujnu, stanovnici potpisali i peticiju, a grad predložio prema njima loše i skupo rješenje rekonstrukcije kanalizacijskog sustava i ulice.

Komentari