uputili nekoliko zahtjeva

Reformisti 3. mjesnog ogranka Varaždin apeliraju na Grad da krene sa sanacijom svih dječjih igrališta

Objavljeno: 27.07.2016. 15:52

Zadnja izmjena: 27.07.2016. 16:03

Reformisti 3. mjesnog ogranka Varaždin u priopćenju za medije izrazili su zabrinutost nebrigom Grada o dječjim igralištima. U priopćenju stoji kako je  Predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak ( Reformisti) uputio nekoliko zahtjeva i molbi prema službama Grada Varaždina u vezi sanacije jednog od najvećih dječjih igrališta u Varaždinu koje se nalazi između ulica Miroslava Krleže i Stjepana Vukovića.

- Ovo igralište zbog nebrige nadležnih službi već je postalo opasno i neadekvatno za igru naših najmlađih, a po zahtjevima se nažalost nije postupalo - stoji u priopćenju. 

Također, Reformisti su naglasili kako se u sklopu dječjeg igrališta nalazi atomsko sklonište prekriveno limom koji viri i predstavlja opasnost za djecu da se ozljede, a podsjetili su na  takav slučaj sa djevojčicom koja se na navedeni oštećeni lim porezala. 

Ovakva nebriga Grada oko prostora kojeg koriste naši najmlađi je nedopustiva, te ponovno apeliramo na sve službe u Gradu Varaždinu da krenu u sanaciju svih dječjih igrališta kako ona nebi ugrožavala živote naše djece, već im bila ugodno i sigurno mjesto za igru - ističu Reformisti 3. mjesnog ogranka Varaždin.

 

Komentari