Reformisti: Politika nam se neće krojiti u Zagrebu ili čak Dalmaciji

Objavljeno: 30.10.2015. 09:22

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 08:29

U proteklih mjesec dana članovi Narodne stranke - reformisti obišli su sve gradove i općine u Varaždinskoj županiji te, uoči predstojećih parlamentarnih izbora, prezentirali svoje programe i projekte.

Na skupovima su uz predsjednika stranke Radimira Čačića i potpredsjednicu stranke te saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, bili i kandidati s liste za Hrvatski sabor. Reformisti, naime, imaju 7 kandidata iz Varaždinske županije. Darko Hrenić je iz Novog Marofa, Tomislav Paljak iz Sračinca, Krešimir Horvat iz Ludbrega, a Marija Sambol iz Lepoglave. Tri kandidata su iz grada Varaždina: Radimir Čačić kao nositelj liste, Natalija Martinčević kao druga na listi i Vlasta Cindrić.

Na skupovima je bilo riječi o svemu što je do sada kroz rad Radimira Čačića kao župana i ministra u Vladi realizirano te za što se Natalija Martinčević kao zastupnica uspjela izboriti u Hrvatskom saboru. Ona je kao saborska zastupnica dala najveći broj zakonskih prijedloga u odnosu na druge zastupnike iz Varaždinske županije. Većina tih zakonskih prijedloga i inicijativa bila je usmjerena na boljitak grada Varaždina i Varaždinske županije - ističu.

Poruka koju Reformisti daju je da na ovim izborima građani trebaju izabrati ljude koji su se dokazali u svom radu i zalaganju za naš kraj.

- Posebno je bilo naglašeno da nam politika koja će se za nas krojiti u Zagrebu ili kako neki nude čak u Dalmaciji, našem kraju neće donijeti ništa dobro, kao što dokazano nije donijela niti do sada - zaključuju.

 

Komentari