GODIŠNJICA

Reformisti položili vijenac na grob Savke Dabčević-Kučar

Objavljeno: 07.08.2022. 08:45

Zadnja izmjena: 07.08.2022. 08:49

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar na zagrebačkom groblju Mirogoj u povodu godišnjice njezine smrti.

Uz potpredsjednicu Reformista i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, događanju su nazočili i potpredsjednici Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije -  načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ i županijski vijećnik Željko Bedeković te član predsjedništva zagrebačke organizacije Reformista Ivica Kršilović.

- Savka Dabčević-Kučar jedna je od najvećih ličnosti moderne hrvatske politike. Žena i političarka širokog znanja i područja interesa. Svojim je djelovanjem uvijek potvrđivala kako je politika bez etičkih i moralnih vrijednosti bezvrijedna politika i obzirom na svoje moralne vrijednosti nikad se nije i ne bi se slagala s političkim populizmom s kakvim se danas sve više srećemo.  Na temeljima takvih uvjerenja nastala je i Narodna stranka - Reformisti i  takve ćemo vrijednosti nastaviti slijediti i ubuduće – naglasila je Martinčević.

 

Komentari