reakcija

Reformisti se uključili u slučaj Severine: 'U ovome se ogleda sva bahatost i bešćutnost...'

'Izruguju se cijelom sustavu i svima nama pa i do te mjere da rade direktnu štetu djetetu...'
Objavljeno: 26.01.2024. 08:08

Zadnja izmjena: 26.01.2024. 08:22

Foto: Arhiva

Nakon što je objavljeno kako se sin poznate pjevačice Severine i Milana Popovića prema presudi Vrhovog suda vraća ocu jer je ukinuto zajedničko skrbništvo, u to se uključila i Narodna stranka – Reformisti, točnije njihova saborska zastupnica Natalija Martinčević.

Putem društvenih mreža komentirala je da se, kako kaže, sva bahatost i bešćutnost našeg pravosuđa ogleda u odluci Vrhovnog suda u navedenom slučaju.

 - I dobro je da postoji Severina da takvi slučajevi, a kojih je bezbroj, dođu na vidjelo i da svi mogu osjetiti što prolaze ne samo brojne žene već i svi građani žrtve ovakvih zloupotreba zakona i sustava. Upravo o tome sam govorila u Saboru…. kako jedino suci nemaju niti obveze, niti odgovornosti a niti bilo kakvih sankcija za svoj loš rad, nerad, sporost i gotovo opipljivu korupciju. Rade što i kako žele. Izruguju se cijelom sustavu i svima nama pa i do te mjere da rade direktnu štetu djetetu, oduzimajući ga majci i zlostavljajući ih procesom od deset godina – napisala je Martinčević te zaključila 'jer eto, nismo male i nemoćne ženice pa nam treba pokazati!'

Komentari