Rekordan broj sudionika na biciklijadi "Svi na bic"

Objavljeno: 12.07.2011. 12:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: lepoglava.net

Lepoglavska udruga za sport i rekreaciju „Sport za sve“, okupila je prošle subote 73 rekreativaca čime je postignut rekord u tradicionalnoj biciklijadi „Biciklom do zdravlja“.

Pod sloganom "Svi na bic, do zdravlja mic po mic", protekle je subote 9. srpnja održana tradicionalna biciklijada "Biciklom do zdravlja". Biciklijadu kojoj se ove godine odazvao rekordan broj rekreativaca, njih 73, organizirala je mlada ekipa iz lepoglavske Udruge za sportsku rekreaciju „Sport za sve“.

Na biciklu su se mogli vidjeti rekreativci iz Lepoglave, Kamenice, Golubovca, Jurketinca, Ivanca, Klenovnika, Lipovnika, Cvetlina, Podgorja i drugih okolnih mjesta. Biciklijada nije bila natjecateljskog karaktera, provedena je kao rekreativni izlet kružnom rutom dugom 33 km putem Lepoglave – Višnjice – Cvetlina – Trakošćana – Bednje i natrag u Lepoglavu.

Uz nekoliko kraćih stajanja i dužem odmoru u Trakošćanu, gdje je sudionike dočekalo osvježenje i poveći bikerski susret, biciklisti su u sumrak stigli u Lepoglavu. Udruga za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Lepoglava organizacijom biciklijada i sličnih sportskih okupljanja želi potaknuti građane na aktivnije bavljenje sportskom rekreacijom i promovirati aktivnosti koje mogu pridonijeti kvaliteti življenja.

Izvor: lepoglava.net

Komentari