ujutro

Ove subote posjetite 'Vrganjijadu' na Varaždinskom placu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.10.2021. 12:24

Zadnja izmjena: 21.10.2021. 12:24

Rotary Club Varaždin Jug će ove subote, od 8 do 12 sati, na Varaždinskom Placu organizirati dobrotvornu akciju "Vrganjijada", gdje će se građanima nuditi vrganji s jajima.

Obroke će pripremati kuhari restorana August predvođeni chefom kuhinje Goranom Jelušićem, a u organizaciji će sudjelovati i Udruga kuhara Varaždinske županije te Gradska Tržnica Varaždin. Rotary Club Varaždin je udruga koja svojim aktivnostima podupire brojne projekte razvoja lokalne zajednice, izvrsnost kod učenika i studenata te brojne humanitarne projekte. Tako će i u subotu građani moći dati podršku dobrotvornim aktivnostima kluba kroz preporučenu minimalnu donaciju od 15 kuna za obrok i piće.

Kroz dobrotvornu "Vrganjijadu", simboličnim "posluživanjem zdravog i ukusnog obroka i pića", Rotary Club Varaždin Jug želi predstaviti svoje dugogodišnje kontinuirano i organizirano služenje lokalnoj zajednici te aktivnosti svoje udruge približiti ljudima kako bi se svi zajedno udružili u dobroj svrsi potpomaganja, razvoja zajednice i volontiranja općenito.

Komentari