Saša Maček oprostio se od Varaždinaca i leti u SAD

Objavljeno: 08.01.2011. 16:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Bivši bubnjar Voodoo Lizardsa Saša Maček u petak navečer se u klubu Barfly u Varaždinu oprostio od svojih prijatelja i kolega glazbenika. Maček naime već u subotu, 15. siječnja, putuje u Sjedinjene Američke Države gdje će se pridružiti svom novom bendu "Call The Cops"!

Čim sleti u SAD očekuju ga generalne probe s bendom jer već krajem siječnja počinje njihova velika američka turneja. Prvi koncert s novim bendom odsvirat će 28. siječnja u jednom od najvećih klubova u Los Angelesu u Kaliforniji.

"Call The Cops" su inače jedan od najperspektivnijih mladih bendova "preko bare".

Magazin "Alternative Press" proglasio ih je jednim od 100 najboljih bendova 2010. godine. Sredinom godine izdali su album, a Maček bi trebao sudjelovati u izradi novog albuma koji bi trebao izaći sredinom 2011. godine!

Na oproštajnoj "fešti" u klubu Barfly zasvirali su vodeći varaždinski rock glazbenici, dečki iz benda Louder, legendarni gitarist Boomersa Hrvoje Horvatić Hax, jedan od najboljih bubnjara u gradu Zlatko Ivanković, frontmen "Kronike" i bivši član "Haltera" i Metessijevih "Zvijezda" Danijel Kuserbanj, Mačekov prijatelj iz Voodoo Lizardsa Jura Geci i mnogi drugi.

Ekskluzivne fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji, a za vas smo pripremili i video. Upozoravamo Vas međutim da je naš snimatelj bio pod utjecajem maligana pa će te teško moći nešto vidjeti, ali barem možete doživjeti zvuk s jam sessiona Saše Mačeka i prijatelja:

Komentari