Senzori će posjetiti djecu sa senzornim poteškoćama u Varaždinu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 06.08.2015. 18:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Udruga Senzori

Udruga Senzori tijekom ljeta posjetit će mališane s poteškoćama i njihove roditelje u Zadru, Splitu, Karlovcu i Varaždinu. To će biti dvodnevni posjeti, s tim da se prvi dan rade evaluacije djece, a drugi savjetovanje roditelja i radionice.

Senzori, udruga za pomoć djeci sa senzornim poremećajima, razvija svijest o prisutnosti senzornih poremećaja kod djece i osigurava savjetovanje roditelja. Iz Senzora šalju poziv da postanete dio velikog društva koje pomaže djeci sa senzornim poremećajima.

Tijekom ljetne sezone posjetit će mališane s poteškoćama i njihove roditelje u Zadru, Splitu, Varaždinu i Karlovcu! To će biti dvodnevni posjeti, s tim da se prvi dan rade evaluacije djece, a drugi savjetovanje roditelja i radionice. Sve to će biti besplatno za one koji se predbilježe, uz uvjet učlanjenja u Senzore.

Za Varaždin još čekaju termine.

- S obzirom na broj obitelji koje su nam se javile dosad, očekujemo da ćemo obraditi više od 50 djece u četiri grada. Senzori postoje zbog djece i to ćemo dokazati i ovom akcijom - poručuju iz Udruge Senzori.

Komentari