nova tvornica u brezju

Foto - Čehok obišao novu Solvisovu zgradu: Supermoderni prostor ima i teretanu

Gradska vlast obišla je nove poslovne prostore tvrtke za distribuciju vitamina, minerala i lijekova...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.02.2021. 10:51

Zadnja izmjena: 26.02.2021. 11:14

Foto: PR Grad Varaždin

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok u četvrtak je sa suradnicima obišao novoizgrađenu tvornicu, skladište i poslovne prostore varaždinskih tvrtki Farmex i Solvis.

Novim prostorima proveo ih je predsjednik uprave i vlasnik Stjepan Talan. Nova poslovna zgrada, podsjetimo,  izgrađena je na zemljištu koje je Grad Varaždin prodao ovim tvrtkama u Gospodarskoj zoni Brezje, a u skladu s europskim pravilima, daje i potpore za investicije i otvaranje novih radnih mjesta. Gradska vlast obišla je tako nove poslovne prostore tvrtke za distribuciju vitamina, minerala i lijekova, a prilikom obilaska razgovaralo se o daljnjim planovima tvrtki Solvis i Farmex, kao i  o daljnjim investicijama u zonu Brezje. 

- Interes poduzetnika i investitora u Gospodarsku zonu Brezje je ogroman i uskoro treba očekivati i realizaciju novih kupoprodaja. Veseli me što je ovdje zaposleno čak 135 osoba i što je Varaždin, uz sve druge investicije koje su realizirane od kad smo preuzeli upravljanje Gradom, ponovno postao lider u privlačenju novih ulaganja - rekao je Čehok. 

Komentari