prvakinja

Stolnotenisačica Petra Petek kod posebne savjetnice župana - dodjeljena joj novčana nagrada

Objavljeno: 11.04.2018. 16:06

Zadnja izmjena: 11.04.2018. 16:12

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni je prijem za dvostruku  državnu prvakinju u stolnom tenisu Petru Petek, koja je na nedavnom  državnom prvenstvu Hrvatske,  u Sv. Martinu osvojila zlato u pojedinačnoj kategoriji i u parovima, a broncu  u mješovitim parovima.

Petra je inače od svoje 17. godine reprezentativka Republika Hrvatske. Priredivši prijem posebna savjetnica župana Natalija Martinčević je naglasila kako je Županija prepoznala odlične rezultate ove vrhunske sportašice te joj je i dodijelila novčanu nagradu župana kao izraz priznanja i podrške koje postiže u stolnome tenisu.

-  Varaždinska županija, naravno u skladu s mogućnostima, podržava i potiče aktivnosti naših sportaša i sportskih klubova, a poglavito podržavamo one mlade. Sportaši su najbolji promotori naše Županije i naša Petra je svakako jedna od njih. Čestitam joj na svim dosadašnjim uspjesima te joj želim još mnogo sreće i uspjeha u natjecanjima – rekla je posebna savjetnica Martinčević

Petra Petek inače dolazi iz Bartolovca, rođena je 1996. godine; sudionica svjetskih prvenstava u Japanu i Francuskoj, te proglašena najboljom sportašicom Grada Varaždina 2014., a najbolja je igračica i u stolnoteniskoj Superligi, odnosno našla se na samome vrhu među TOP 8 najboljih seniorki Hrvatske. Prijemu je nazočio i vijećnik Općinskog vijeća Općine Trnovec Bartolovečki Zdravko Hudler.

Komentari