komentar

Štromar podržao Turudića: 'I mene je Josipa Rimac nazivala srce moje'

Objavljeno: 05.02.2024. 11:53

Zadnja izmjena: 05.02.2024. 11:53

Foto: Arhiva

Jedan od kandidata za glavnog državnog odvjetnika jest Ivan Turudić kojeg podržava i HNS-ov saborski zastupnik Predrag Štromar. U razgovoru za Novi list osvrnuo se na nedavno objavljene poruke između Turudića i Josipe Plesić (nekada Rimac), od koje je i sam dobivao poruke sličnog sadržaja, prenosi Novi list.

Štromar kaže da su ga takve poruke nasmijale i dodaje da je zbog slične komunikacije s Plesić morao davati iskaz istražiteljima USKOK-a.

– Glasat ću za Turudića, nisam čuo da je bilo tko promijenio mišljenje nakon ovih poruka. Znate, ona vam je sa svima komunicirala kao s Turudićem. Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila – samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima? – rekao je za Novi list dodavši: - Nisam s Josipom uopće bio dobar, a nazivala me u porukama ‘srce moje‘, ‘dušo moja‘.

Dužnosnicima bi pisala ako se nešto ne napraviti da će ih 'popapati mrak' i prijetila da će šef, pritom misleći na Plenkovića, saznati ako se nešto ne napravi do devet ujutro, jer je na taj način iskorištava ljude i blefirala, rekao je Štromar za Novi List.

Komentari