nema ni brojila?

Suprug Sanje Zember o navodnim dugovima: 'Od 2004. niti jedna 'litra' plina u tom stanu nije potrošena'

Objavljeno: 18.03.2017. 10:29

Zadnja izmjena: 18.03.2017. 10:37

Foto: Foto Facebook/Arhiva

O navodnim dugovima kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika, Sanje Zember bilo je riječi u priopćenju HNS-a, na što je oporba reagirala pitanjem o dugovanjima direktora Varkoma, a Anđelko Stričak poručio da "kad već nezakonito dilaju podatke" objave dugovanja svih dužnosnika, uključujući i njegova.

Na sve napise reagirao je i suprug Sanje Zember, Božidar Srša koji svojim statusima na Facebooku komentira nastalu situaciju, a između ostalog ističe kako dr. Zember dobiva račune za plin iako od 2004. godine, prema njegovim riječima, niti jedna 'litra' plina u tom stanu nije potrošena, a stan navodno nema niti brojilo.

- Kako biti "sit i gladnom ne vjerovati"? Jednostavno, ništa ne raditi, ne preuzimati odgovornosti i nema se što pogriješiti! Ili? – pita se Srša u svom statusu.

Sreća ili nesreća?

Potom nastavlja: 'Da, dr. Zember imala je tu nesreću pa upoznala mene. Imala tu nesreću pa smo se doselili u Varaždin. Imala tu nesreću pa je bila "dionik" nekog projekta za zgradu Vukovarska 2 temeljem koje se gotovo 95% današnjih višestambenih objekata "otpojilo" od kotlovnica. Ima tu nesreću da je ovršava tvrtka VARTOP koja itekako zna da je taj isti stan (još u vrijeme Upravitelja STANORAD "isključen" iz sustava grijanja (još u vrijeme kada je grad morao osnovati tvrtku Grijanje Varaždin (s uvaženim kolegom T. Benčićem na čelu iste).'

Srša u svom statusu dodaje kako je dr. Zember pomagala da se ipak 'odradi' dogradnja višestambenog objekta na adresi S. Vukovića 3 (usporediv vjerojatno sa zgradom "blizankom" S. Vukovića 1).

Svojim sljedećim statusom Srša zaključuje cijelu priču činjenicom što je naprosto morao reagirati, a u ime svih građana pitati: 'Gdje je granica koja se ne bi smjela prijeći u bilo kojoj utrci, pa i politikantskoj?' Potom se pita koliko je uistinu bitan iznos Vlašićevog privatnog duga, ili Ilčićevo tumačenje demokršćanskog života, te zašto Čehok nosi 'hipi' frizuru ili čak nečija seksualna nezasitnost.

 

Komentari