sjednica gradskog vijeća

TKO IH JE PUSTIO? Jučerašnji skup o generalu Trifunoviću jedna od tema aktualnog sata

Objavljeno: 15.02.2017. 10:06

Zadnja izmjena: 15.02.2017. 11:32

Foto: Viktor Hranić

Aktualni sat iskoristilo je nekoliko vijećnika kako bi postavili izravna pitanja gradonačelniku. Otvorena su, između ostalog, pitanja o pogodovanju Euroconsultingu i nelegalno izgrađenom Studentskom domu.

Otiliju Cvetko zanimalo je tko je potpisao isključivanje grijanja za 3. mjesni odbor bez informiranja Vijeća mjesnog odbora - na što joj je obećan pisani odgovor. HSLS-ov Željko Bunić smatra da se namjerno pogoduje, kako ju je nazvao, HNS-ovoj filijali Euroconsultingu, koji će navodno za pripremu dokumentacije dobiti nekih 300 tisuća kuna.

'Ridikuli iz Documente'

Ladislav Ilčić je iznova potaknuo temu izgradnje Studentskog doma u Međimurskoj 18 te upitao postoji li politička volja da se stvar riješi na legalan način. Odgovoreno mu je da ukoliko se objekt rabi protivno namjeni onda treba urgirati inspekciju, a ne gradsku upravu, što je izazvalo snažno Ilčićevo negodovanje.

Natalija Martinčević otvorila je pitanje neplaćanja zakupa aerodroma Varaždin i propusta Grada da aktivira bankovnu garanciju. Zlatan Avar osvrnuo se na jučerašnji skup o generalu Trifunoviću.

- Tko je pustio one ridikule iz Documente u palaču Herzer i koliko je to naplaćeno? - glasno se zapitao Avar.

- I ja smatram da je to bilo potpuno besmisleno i nepotrebno. Ne znam koliko su platili, provjerit ću. - odgovorio je Habuš, koji je ujedno iskoristio priliku "čestitati" Ilčiću što je postao savjetnik potpredsjednika vlade.

>> RATNI ZLOČINAC ILI GOSPODIN GENERAL? Žučni skup na ivici incidenta ipak završen mirno i uz razgovor

Komentari