Turistička ponuda Varaždina predstavljena austrijskim novinarima

Objavljeno: 15.10.2014. 12:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Turistička zajednica Grada Varaždina

U sklopu projekta Hrvatska 365 Turistička zajednica grada Varaždina predstavila je u Beču turističku ponudu grada Varaždina novinarima iz dvadeset osam austrijskih medijskih kuća.

U Beču je održana prezentacija turističkog proizvoda destinacije Sjever Hrvatske, koja uz Varaždin obuhvaća i Varaždinske Toplice, Štrigovu te Sveti Martin na Muri. Prezentacija je održana u sklopu projekta Hrvatska 365, a prisustvovali su joj novinari iz dvadeset osam austrijskih medijskih kuća.

Uz Varaždin i destinaciju Sjeverna Hrvatska svoju su turističku ponudu austrijskim novinarima predstavile destinacije Opatija- Rijeka, Labin-Rabac, Rovinj i Daruvar

Kako bi se poboljšala promocija Varaždina na stranim tržištima, Turistička se  zajednica grada Varaždina, kao koordintor destinacije Sjeverna Hrvatska,  uključila u projekt  pod nazivom Hrvatska 365.

Varaždin se nalazi među 22 destinacije koje su na temelju dostavljene  kandidature izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju  projekta.  Uvjet je za ulazak u projekt bio, osim dostupnosti ciljanim tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost  smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja te usluga u destinaciji  u periodu koji ne obuhvaća glavnu turističku sezonu.

Kroz projekt Hrvatska 365 za razdoblje pred i posezone razvijati će se i promovirati specifičnosti turističkog proizvoda određene destinacije.

Komentari