čovjek - ključ uspjeha

Turistička zajednica poziva udruge i tvrtke da kandidiraju osobu za turističkog djelatnika godine

Objavljeno: 29.11.2017. 09:42

Zadnja izmjena: 29.11.2017. 09:43

Turistička zajednica grada Varaždina  poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

U pozivu se ističe da Varaždin bilježi kontinuirani rast dolazaka turista te je u prvih 10 mjeseci ove godine - prema podacima iz sustava eVisitor - naš grad posjetilo 24.476 turista, što je gotovo 16 posto više nego u istom razdoblju 2016. Ključ tog uspjeha je čovjek, turistički i uslužni djelatnik.

Kandidirajte jednog djelatnika

Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, u sklopu akcije Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, poziva strukovne udruge, udruženja i  tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za  turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija: organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policajac, hortikulturni djelatnik te čistač.

Obrazac za prijavu može se pronaći na web stranicama ili podići osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina radnim danom od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati. Kandidature se zaprimaju do 5. prosinca 2017. godine, a mogu se slati elektroničkom poštom na adresu [email protected] ili osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina na adresi Ulica Ivana Padovca 3.

Komentari