sutra već smjena?

U 8 ujutro Upravno vijeće odlučuje o smjeni dr. Zember, a mladi liječnici organiziraju prosvjed

Objavljeno: 26.01.2017. 20:51

Zadnja izmjena: 26.01.2017. 21:03

Foto: Arhiva

Upravno vijeće OB Varaždin zakazalo je sastanak ovog petka u 8 ujutro i odlučivat će o smjeni dosadašnje ravnateljice Sanje Zember. Istodobno mladi liječnici najavljuju skup potpore ravnateljici.

Događaj je objavljen na Facebook stranici podrška ravnateljici, a vijest je potvrdio i dr. Marin Smilović, koji je i prije najavljivao ovakvu mogućnost.

- Mladi liječnici će probati doći dati podršku koliko je to u njihovim mogućnostima s obzirom na to da je radni dan te se skup odvija u ranim jutarnjim satima vjerojatno zbog održavanja Upravnog vijeća u to vrijeme. - priopćio je Smilović za naš portal. Prosvjed će se održati kod zgrade ravnateljstva bolnice - gdje i sastanak Upravnog vijeća - nasuprot "male autobusne" u Braće Radića.

Sama činjenica da se Upravno vijeće sastaje već sutra malo začuđuje, jer je doktorica Zember tek u srijedu predala svoje očitovanje. No, članovima Upravnog vijeća poziv na sjednicu je upućen već u utorak, dan prije njezinog očitovanja - kako bi se sjednica mogla organizirati tri dana kasnije, kako i nalaže zakon. 

Komentari