U obilasku

Osobe s invaliditetom uskoro će u Domu zdravlja Varaždin moći koristiti lift

U sklopu EU projekta "Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Varaždinskoj županiji" danas je organiziran obilazak objekata Doma zdravlja u Varaždinu u kojima se provode infrastrukturni radovi s ciljem poboljšanja pristupa objektima osobama s invaliditetom o kojima je govorio dožupan Robert Vugrin.
Objavljeno: 12.03.2019. 15:03

Zadnja izmjena: 12.03.2019. 15:38

U sklopu EU projekta "Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Varaždinskoj županiji" danas je organiziran obilazak objekta Doma zdravlja u Varaždinu i Lepoglavi u kojima se provode infrastrukturni radovi s ciljem poboljšanja pristupa objektima osobama s invaliditetom.

Sam projekt je vrijedan 12,8 milijuna kuna, a obuhvaća 7 domova zdravlja te su trenutno radovi u njih tri. Jedan je na Zagrebačkoj ulici gdje će se ugraditi lift, zatim u Lepoglavi i Ludbregu, a nastavak slijedi u Vinici, Novom Marofu i Kolodvorskoj ulici u Varaždinu. - Na području županije imamo evidentirano preko 18 tisuća osoba s invaliditetom i otežanim kretanjem, te zato znamo koliko je važno da se izgrade pristupne rampe. Vjerujemo da će završetak ovih radova koje svi očekujemo biti završeni najkasnije do kraja ove godine. - rekao zamjenik župana Robert Vugrin.

Komentari