u prostorijama hgk varaždin

U HGK Varaždin pozivaju se svi poduzetnici i obrtnici na savjetovanje o financiranju projekata iz EU fondova

Objavljeno: 23.08.2018. 17:11

Zadnja izmjena: 23.08.2018. 17:21

Foto: Ilustracija

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove poziva sve poduzetnike i obrtnike s područja Varaždinske županije, te sve ostale zainteresirane građane na savjetovanje o mogućnostima financiranja poduzetničkih i obrtničkih projekata iz EU fondova.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 30. kolovoza u prostorijama HGK Varaždin, Petra Preradovića 17, s početkom u 10 sati. 

Teme o kojima će se raspravljati su sljedeće: 

  • Pregled trenutačno otvorenih javnih poziva i poziva čije je otvaranje najavljeno do kraja 2018. godine.
  • Od ideje do EU projekta: Kako povećati šanse za dobivanje EU sredstava 
  • Nove besplatne usluge za poduzetnike: Predstavljanje EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Projektnog ureda namijenjenog poduzetnicima i obrtnicima u sklopu kojeg će do kraja 2019. godine moći bez ikakve novčane naknade koristiti poslovne i konzultantske usluge Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove
  • Pitanja

Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do sat i pol, a cilj joj je da stručno i profesionalno informira o mogućnostima prijave poslovnog projekta, te o načinu i uvjetima dodjele bespovratnih sredstava kako biste uz stručnu pomoć voditelja za EU fondove Projektnog ureda Grada Ivanca na vrijeme pripremili, uspješno prijavili i realizirali projekte.

Također, da kroz EU projekt „Nove visokokvalitetne usluge za male i srednje poduzetnike i obrtnike“  iskoristite priliku za besplatnu i stručnu potporu svom poslovanju.

Komentari