grad varaždin

U javnom savjetovanju Odluka o uvjetima postavljanja terasa u povijesnoj jezgri

Objavljeno: 16.02.2022. 10:05

Zadnja izmjena: 16.02.2022. 10:05

U razdoblju od 15. veljače 2022. do 7. ožujka 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Ovom Odlukom reguliraju se uvjeti postava terasa u povijesnoj jezgri za pružanje ugostiteljskih usluga s ciljem razvijanja turizma, uzimajući u obzir utjecaj postave na vizure zaštićenih kulturnih dobra kulturno-povijesne cjeline povijesne jezgre.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 7. ožujka 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Komentari