u procesu...

DOZNAJEMO! U kompleks vojarne uselit će Crveni križ i poduzetnici, a postoje i planovi s jahaonom

Objavljeno: 12.09.2018. 08:45

Zadnja izmjena: 12.09.2018. 08:57

Grad Varaždin u tijeku je borbe za vlasništvo za dio objekata vojarne u Optujskoj, a kako doznajemo od dogradonačelnice Sandre Malenice, u jedan objekat uselit će Crveni križ, dok će se ostatak zgrade staviti u funkciju za poduzetnike. No, ima tu još planova...

Prema riječima dogradonačelnice Sandre Malenice, u jednu od zgrada bivše vojarne u Optujskoj ulici uselit će Crveni križ koji će, između ostalog, tamo imati dovoljno mjesta za izvođenje vježbidok će ostatak zgrade kojom upravlja CKOIE - Centar kompetencije za obnovljive izvore energije, biti na raspolaganju poduzetnicima i kreativcima. Svoje mjesto dobit će i memorijalno-rekreacijski centar Domovinskog rata, kojeg vodi Udruga dragovoljaca vetera Domovinskog rata. 

Također, Sveučilište Sjever iskazalo je interes za jedan od objekata, a saznali smo i da Grad sa Županijom dogovara zajedničko korištenje jahaone u svrhu razvoja konjičkog sporta i kao turističku atrakciju. Kako kaže dogradonačelnica, cilj je staviti u funkciju sve objekte koji se mogu i to redom. U nastavku donosimo plan raspodjele prostora u vojarni 'Ivan Drađković' u Optujskoj ulici na kojoj je crvenom bojom obilježen prostor koji bi trebao pripasti Gradu Varaždinu.

 

 

 

 

 

 


 

Komentari