izdašna pomoć

FOTO U Sračincu roditeljima isplaćena pomoć od 1000 kuna po djetetu

Objavljeno: 19.12.2017. 08:37

Zadnja izmjena: 19.12.2017. 08:47

Čak 35 djece rodilo se u Općini Sračinec u drugoj polovini ove godine, a to je nastavak trenda koji već godinama obilježava općinu Sračinec. S obzirom na tu činjenicu, kako bi barem simbolično pomogli njihovim roditeljima, upriličen je susret s načelnikom Općine Sračinec Božidarom Novoselcem, a tom je prilikom isplaćena pomoć od 1000 kuna po djetetu.

Uz dar od 1000 kuna majke su primile i cvijeće, a susret je bio prilika da se spomene i nedavno priznanje koje je dobila Općina Sračinec - Općina prijatelj djece.

- Svi koji prate rad Općine znaju koliko ulažemo u kvalitetu života naše djece - od izgradnje vrtića koji sami financiramo preko financiranja mnogobrojnih aktivnosti djece u osnovnoj školi pa sve do studentskih stipendija kojima pomažemo našim izvrsnim studentima. - rekao je načelnik Novoselec.

Uz Novoselca, na okupljanju je bila i predsjednica Općinskog vijeća Općine Sračinec i voditeljica projekta za dobivanje statusa Općina prijatelj djece Stanka Miko koje se također okupljenima obratila s nekoliko riječi.

- Iznimna nam je čast da smo u dosta rigoroznom procesu prepoznati po tome što sve radimo za djecu. Sigurna sam da će se i vaša djeca ugodno osjećati u našoj općini, a ovaj je poklon samo mali znak pažnje u okvirima financijskih mogućnosti proračuna - istaknula je Stanka Miko.

Komentari