Odluka o komunalnom redu

U tijeku savjetovanje s javnošću: Držanje pčela u Varaždinu i stoke u Biškupcu te pisanje upozorenja komunalnih redara

Objavljeno: 17.05.2016. 12:06

Zadnja izmjena: 17.05.2016. 12:06

Od 17. do 24. svibnja 2016. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom redu.

Novosti koje se predlažu Nacrtom navedene odluke jest dozvoljeno držanje pčela na području Grada Varaždina sukladno zakonskim propisima. Također, područje VII. Mjesnog odbora Varaždin „Biškupec“ dodat će se u popis područja koja su izuzeta od primjene zabrane držanja stoke.

Posebnom će se odlukom utvrditi oblik i sadržaj iskaznice te oznake i odore komunalnih redara, a propisuje se i da komunalni redari u kontroli komunalnog reda mogu izricati pisana upozorenja.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na mrežnim stranicama Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju možete dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, i to zaključno do 24. svibnja 2016. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin (s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu“) ili na e-mail adresu [email protected], također putem obrasca.

Komentari