elementarna nepogoda

U VARAŽDINU DVOSTRUKO VIŠE KIŠE Čehok: "Neka dođu učiti"

Nakon poplave koja je sinoć pogodila glavni grad Hrvatske, društvene mreže i mediji preplavaljeni su komentarima, a u raspravu se uključio i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok...

Jutarnji.hr/Facebook

Objavljeno: 25.07.2020. 20:11

Zadnja izmjena: 25.07.2020. 20:21

Nakon poplave koja je sinoć pogodila glavni grad Hrvatske, društvene mreže i mediji preplavaljeni su komentarima, a u raspravu se uključio i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.

Povod svemu je bila obajava podatka kako je u Varaždinu palo gotovo dvostruko više kiše nego u Zagrebu, a kiša unatoč tome nije prouzročila probleme. Facebook stranica „Varaždinci za Čehoka“ spomenuto je pripisala ulaganju u infrastrukturu.

- Evo zašto je važno biti grad opremljen infrastrukturom i imati posve opremljene vatrogasce i civilnu zaštitu. Zato sad i kupujemo još dva vatrogasna vozila – stoji u danas poslijepodne objavljenom statusu, u kojem dodaju kako je Grad Varaždin u aglomeraciju, odvodnju, upojne jame, komunalnu infrastrukturu i prometnice uložio „više nego ikada u povijesti grada“.

"Očito nešto ne valja u Zagrebu"

Činjenicu da je u Varaždinu palo znatno više kiše, koja ipak nije prouzročila probleme, komentirao je i Tomislav Tomašević, saborski zastupnik stranke Možemo i potencijalni kandidat za gradonačelnika Zagreba.

- Ako usporedimo recimo centar grada (Zagreba, nap.) s padalinama koje su pale u Varaždinu, onda je očito da nešto ne valja u gradu kada je takva šteta nastala u Zagrebu u odnosu na Varaždin - rekao je saborski zastupnik za Jutarnji list.

Njegov komentar na kraju je gradonačelnik Čehok podijelio na Facebooku, iskoristivši ga kako bi uputio političku poruku.

- Neka dođu Možemo! i Pametno i SDP učiti... – napisao je na svojem Facebooku.

Komentari