javna rasprava traje do 28. kolovoza

Uključite se i sudjelujte u Javnoj raspravi o prijedlogu Urbanističkog plana Općine Cestica

Općina Cestica

Objavljeno: 23.07.2017. 13:33

Zadnja izmjena: 23.07.2017. 13:33

Foto: youtube screenshoot

Uključite se na Javnu raspravu o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja poslovne i ugostiteljsko turističke zone na lokaciji značajnog kompleksa Općine Cestica. 

Javna rasprava trajat će od 28. srpnja 2017. do  28. kolovoza 2017. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja poslovne i ugostiteljsko turističke zone na lokaciji značajnog kompleksa Križovljangrad bit će izložen javnom uvidu u vrijeme trajanja javne rasprave u prostorijama Općine Cestica, svakog radnog dana od 8 do 15 sati. Nositelj izrade i izrađivač Plana održat će javno izlaganje prijedloga Urbanističkog plana uređenja poslovne i ugostiteljsko turističke zone na lokaciji značajnog kompleksa Križovljan grad u prostorijama Općine Cestica dana 28. kolovoza 2017., s početkom u 19,00 sati.

Sudionici sudjeluju u javnoj raspravi na način da:

  •  imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog prostornog plana
  •  postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje
  • daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja
  • upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica, zaključno do 28. kolovoza 2017.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Komentari