pratite na evarazdinu

UŽIVO: Nenad Kudelić v.d. ravnatelj varaždinske bolnice! Zember smijenjena

Objavljeno: 27.01.2017. 08:55

Zadnja izmjena: 27.01.2017. 10:00

Foto: Luka Šalamun

9.54

Upravo vijeće kao v.d. ravnatelja predložilo je dr. Nenada Kudelića. Kudelić se složio s prijedlogom Upravnog vijeća, koje ga je zatim s 5 glasova za (ni jednim protiv i ni jednim suzdržanim) izglasalo za v.d. ravnatelja varaždinske bolnice.

Kudelić je zatim izrazio žaljenje što se sve događa u "ovakvom kontekstu", ali i nadu da će sa dr. Zember surađivati kao što su i ranije surađivali na stručnoj razini. Prema zakonu, v.d. ravnatelj dužnost ima pravo obnašati najduže godinu dana, nakon čega ili u međuvremenu treba biti raspisan i proveden natječaj za ravantelja bolničke ustanove.

9.44

S 3 glasa za, jednim protiv smjene i jednim suzdržanim (što je bio dr. Ranko Stare), dr. Sanja Zember danas je na sjednici Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin smijenjena  s mjesta ravnateljice. Trenutno je u tijeku kratka stanka, nakon koje će se izabrati v.d. ravnatelj varaždinske bolnice... 

 

8.55

Upravo je u tijeku sjednica Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin, a kako nam javljaju naši reporteri na terenu, predsjednik Upravnog vijeća Zoran Šantek u ovim trenucima čita obrazloženje o smjeni dr. Zember.

>>U 8 ujutro Upravno vijeće odlučuje o smjeni dr. Zember, a mladi liječnici organiziraju prosvjed

Dodana je i točka o izboru v.d. ravnatelja, a istodobno oko 30-ak bolničkih i drugih osoba koje podržavaju dr. Zember prosvjeduju ispred vrata...

Uskoro novosti...

 

 

Komentari