funkcije druge, obrazac isti

PRIJELOMNA VIJEST Svi pročelnici Grada Varaždina podnijeli ostavke!

Objavljeno: 27.11.2017. 14:42

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 14:45

Foto: ilustracija

Kako ekskluzivno doznajemo, svi pročelnici Grada Varaždina još u četvrtak i petak prošlog tjedna podnijeli su ostavke na svoje funkcije, potpisivanjem dokumenta o podnošenju ostavke iz osobnih razloga.

S obzirom da nije riječ o mandatnim fukcijama - nego o zaposlenicima Grada Varaždina, procedura je sada takva da će im biti ponuđena nova radna mjesta. Ostavke su redom podnijeli SDP-ovi: Mirna Kezele, Mirela Ivanković, Danijela Vusić i Damir Mikulić  te HNS-ovi Branka Matavulj, Mario Sambolec kao i bivša HNS-ovka Goranka Grgić.

Ovim potezom - po svemu sudeći - pročelnici su se unaprijed pripremili za reorganizaciju koju je u više navrata najavio Čehok i koja bi navodno trebala početi 1. siječnja 2018. Sada bi trebalo uslijediti raspisivanje natječaja za pročelnička mjesta.

S obzirom da informacija tek sada prodire u javnost, kao i to da se ni SDP ni HNS nisu očitovali o cijelom slučaju, očito je da se radi o svojevrsnom "sporazumnom dogovoru" navedenih osoba iil čak stranaka s gradskom vlasti, jer nije moguće da SDP i HNS za to danima nisu znali.

Podsjetimo i da je sličan obrazac bio i u slučajevima smjena u Varkomu i Parkovima - u kojima su dotadašnji direktori Vlado Vlašić i Marin Bašić također podnijeli ostavke, odnosno nije bilo "preko koljena", kao što je Čehok nakon preuzimanja vlasti i najavio, ali je ipak - "bilo"...

Komentari