tko vas uspavljuje?

ANKETA Varaždinci, spavate li i vi sa svojim ljubimcima u krevetu?

Objavljeno: 18.01.2018. 08:54

Zadnja izmjena: 18.01.2018. 09:35

U posljednje vrijeme često se razglaba o temama i problematici vezanoj za neke tradicionalne kršćanske vrijednosti poimanja obitelji oko kojih se lome koplja u našem podijeljenom društvu pa je tako nakon propitikivanja što jest, a što nije obitelj, ovih dana postalo problematično i spavanje s kućnim ljubimcima.

Naime, postoje oni kojima smetaju ljudi koji spavaju sa svojim psima u krevetu, a sve  to povezuju sa zabrinutošću za budućnost nacije, izražavajući pritom nostalgiju za nekim starim, prošlim vremenima velikih, plemenskih obitelji okupljenih u jednoj prostoriji oko ognjišta gdje se sve o svakom znalo i gdje se molila krunica, dok je u štalama obitavao drugi svijet - životinjski i gdje životinja nikad nije bila dio obitelji.

Tvrde kako je u današnjem društvu prisutna sve agresivnija ideologija mijenjanja čovjekove naravi i božjeg nauma s njim, a sve prisutnije su slike istospolnih zajednica, zatim muškarca, žene i psa u krevetu te pasa obučenih u ljudsku odjeću, a nerođenu se djecu ubija.

Eto dragi Varaždinci što vi mislite o ovome? Slobodno izrazite svoje mišljenje o svemu ovdje izrečenom u obliku svoje fotke s vašim četveronožnim ljubimcem ili pak izrazite svoj stav komentarom.

 

Rezultati ankete

Spavate li s vašim ljubimcem u krevetu?

Da

56%

Ne

29%

Nemam ljubimca

15%

Komentari