Varaždinska policija predavanjem “Zaštitmo svoj bicikl“ educira građane u mjesnim odborima

Objavljeno: 04.10.2015. 08:58

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:37

Foto: 1. MO Centar

Policijski službenici PU varaždinske ovih dana nastavili su informirati građane o prevenciji krađe bicikala. Tako je  u prostorima 1. Mjesnog odbora Grada Varaždina održano multimedijsko edukativno predavanje “Zaštitmo svoj bicikl“...

Predavanje je održao Siniša Lah, policijski službenik za prevenciju, kojom prilikom je prisutnima skrenuta pozornost na potrebu samozaštitnog ponašanja u prevenciji krađa bicikala, kao i potreba prijavljivanja i dojavljivanja kriminalnog ponašanja pojedinaca ili grupe osoba koje kradu bicikle.

Također, u ovoj prigodi je predstavljena registracija bicikala putem interneta, te je za zainteresirane Varaždince koji nemaju pristup internetu izvršena registracija bicikla. Inače, predavanju je nazočio i Goran Lepen, predsjednik Udruge biciklista.

Predsjednik  1.mjesnog odbora Centar, Robert Roth, pozdravio je inicijativu varaždinske policije na angažmanu policijskih službenika koji putem ovakvih edukativnih predavanja građanima skreću pozornost na potrebu samozaštitnog ponašanja.

Ujedno je najavio suradnju s policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin u vidu provođenja daljnjih preventivnih aktivnosti na povećanju sigurnosti i kvalitete života svih sugrađana.

Komentari