donosimo detalje

Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.01.2023. 12:05

Zadnja izmjena: 17.01.2023. 12:06

Varaždinska županija je objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini.

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja; zaštita prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, "Javni natječaj za udruge - NE OTVARAJ", Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni na sljedećem linku. Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: [email protected]

 

Komentari