pročitajte

Varaždinska županija sufinancira izradu dokumentacije za obnovljive izvore energije

Objavljeno: 09.11.2022. 12:18

Zadnja izmjena: 09.11.2022. 13:04

Varaždinska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje troškova izrade dokumentacije za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Varaždinske županije.

Nakon što je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost krajem rujna objavio Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama, prijavitelji su morali izraditi i predati potrebnu dokumentaciju, a Varaždinska županija je je za ovu mjeru u Proračunu za 2022. godinu osigurala ukupno 250.000 kuna.Prijave na natječaj otvaraju se 15. studenog.

Na natječaj za sufinanciranje troškova potrebne dokumentacije Varaždinske županije prijaviti se mogu oni koji imaju prebivalište na području Varaždinske županije. Prijavitelji također moraju dostaviti dokaz da su se prijavili na spomenuti natječaj Fonda.

Županija potencijalnim korisnicima izradu energetskog certifikata sufinancira s maksimalno 1.500 kuna (s PDV-om) te izradu glavnog projekta s maksimalno 3.500 kuna (s PDV-om). 

Više detalja možete pronaći OVDJE. 

Komentari