dodjela priznanja

Varaždinske Toplice među prva četiri hrvatska grada prijatelja poduzetništva

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.10.2022. 14:57

Zadnja izmjena: 05.10.2022. 14:59

Gradonačelnici Varaždinskih Toplica Dragici Ratković u Ogulinu je uručena Povelja Grad prijatelj poduzetništva čime su se Varaždinske Toplice našle među prva četiri grada u Hrvatskoj koja nose ovu prestižnu titulu.

Povelju je u sklopu održavanja Dana poduzetništva Hrvatske premijero dodijelila poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku, a kako je istaknula Ratković, jedna od glavnih politika Grada je snažan razvoj poduzetništva što radi kroz aktivno potpomaganje poduzetničkih inicijativa.

-Ova povelja prepoznaje male, a zapravo velike vrijednosti koje zajednički vode istom cilju - rastu, razvoju i napretku poduzetništva i lokalne zajednice. Grad uvijek nastoji biti podrška svakoj ideji, projektu i aktivnosti koji na bilo koji način pridonose rastu i razvoju Varaždinskih Toplica zbog čega me ovo priznanje iznimno veseli – rekla je gradonačelnica Ratković dodavši kako ih ova titula obvezuje da u razvoj poduzetništva ulažu još značajnija sredstva.

Spomenimo i kako su ove prestižne titule, uručene i gradovima Ogulinu, Zaprešiću i Pakracu koji su uz Grad Varaždinske Toplice postali jedina četiri hrvatska grada prijatelja poduzetništva.

Komentari